Über uns

Wij zijn und bedrijf traf eine Missie. Ons team heeft de afgelopen jaren veel gereisd en het was een mooie ervaring om konstant in de natuur te zijn. Het laat je het leven en al zijn soorten nog meer waarderen. Omdat we in deze periode dicht bij de natuur stonden, werden we ons meer bewust en geïnteresseerd in wat we konden doen om een ​​​​positieve impact te hebben op de toekomst van onze planet. Ein Toekomst traf auf eine welvarende Natur, eine bloeiend zeeleven und eine niet-giftige Oceanen.

Es war für uns schockierend zu erfahren, wie viel Plastik im Alltag verwendet wird. En hoeveel van deze information onbekend is bij velen van ons. Plastik ist allgemein. Niet alleen in Plastikzakken, Plastikflessen aus Plastikbechern, Het Zit in Papierbechern, Autobanden, Tanpasta und Make-up. Wir haben alle gängigen Produkte für die Herstellung von Produkten, die wir alle für die Herstellung von Produkten aus Kunststoff verwenden. Wollen alleen samen kunnen wir dit rösser grotere groeiende probleem oplossen.

Wir wollen in de Werld bijdragen aan het terugdringen van het plasticverbruik. Tür bewustwording te creëren voor deze situatie en door een oplossing te bieden voor een van de plastic problemen; Kunststoff-Rietjes. Als oplossing bieden wij duurzame drinkrietjes aan van bamboe, tarwe, rietstro of roestvrijstaal. Dus dit zijn wij, die opkomen voor een betere wereld. Kennst du Onze Missie?

Die Liebe, Blue Marché