Unsere Materialien

Weizenstroh und Schilf

Echte Strohhalme aus echtem STROH

Unser umweltfreundlicher Weizen und Schilfstroh rietjes zijn klaar om plastic and papieren rietjes te vervangen!

Tarwestrietjes wurde gemaakt van het restafval van de strovoedselproductie. Rietrietjes wurde gemaakt van de tarwestengels en elk ander deel van het riet wordt gebruikt voor een product (zoals hoeden, borden, gordijnen). Niets wordt verspild. Tarwe en riet worden het hele jaar na het seizoen geoogst. Normaal gesproken wordt dit afval niet gebruikt en verbrand. Maar nu hebben we er een prachtige natuurlijke nieuwe bestemming voor.

De tarwe-en rietstengels worden op de gewenste lengte gesneden. Daarna worden de rietjes gesteriliserd in warmem Wasser. Bij dit proces worden GEEN Chemicaliën gebruikt. Unsere Strohhalme sind absolut lebensmittelecht und glutenfrei. Sie zijn SGF, FDA & LFGB zertifiziert. 

Onze tarwe- en rietstro rietjes zijn 100% natuurlijke producten en kunnen in Durchmesservariren. De tarwestro rietjes zijn van nature gemaakt tussen 3-7 mm dik. Ook al is dit een kleiner Durchmesser, het is nog rosses perfect voor bijna elk type trankje. Als je een dikkere Durchmesser welke, ist ons rietstro Material perfekt. Onze rietjes zijn verkrijgbaar in 6-8 mm und 9-11 mm dick. Deze zijn perfect voor elk type trank, ook voor dikkere getrunken zoals Smoothies und Milkshakes.

 

Bambus

Bambus ist de naam voor een groep planten die familie zijn van de Gramineae, ookwel grassen. Zij bestaan ​​uit strengels die van binnen hol zijn en rechtop staan. Bamboe staat bekend vanwege haar groeisnelheid, sterkte en duurzaamheid. Ze onderscheiden zich van andere grassen door de structuur en lengte van de stengels en het zeer bijzondere bloeigedrag, via scheuten in de grond plant bamboe zich voort.

Onze bamboe rietjes zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk enbio afbreekbaar. Ze zijn dus de perfecte vervanging voor (bio) plastic rietjes. Aan het einde van hun levensduur kun je de rietjes gewoon in je compost doen, ze zullen uiteindelijkbiologisch afbreekbaar zijn.

Onze bamboe rietjes zijn 200 mm lang. De rietjes zijn verkrijgbaar in 2 Durchmessermaten: Smoothie (8-10 mm) und Regular (6 mm). Ze kunnen ook worden aangepast aan uw wensen.