Unser Beitrag

Blue Marché wil actie ondernemen tür het die Verwendung von Einwegkunststoffen reduzieren und dazu beitragen, die bestehende Kunststoffverschmutzung zu beseitigen. Wij willen voorkomen dat de aanvoer van plastic onze oceanen binnendringt door milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten te Manufactureren. Wir haben gemacht 5% Lieferwagen Allen . Einkommen an Organisationen*, die sich aktiv für die Säuberung der Meere einsetzen. Wir tun ook zelf vrijwilligerswerk bij strandopruimingen en organiseren elk jaar onze eigen strandopruiming. Vorig jaar hebben we actief vrijwilligerswerk gedaan bij Plastic Ocean in Vancouver. Tür Blue Marché produkte te kopen  draagt ​​du dus op twee fronten bij!

Op 12 september hebben wij als Blue Marche samen met +/- 20 klanten,vrienden en familie meegedaan aan de Eneco Beach Clean Cup 2021. Hierbij hebben we 15kg plastic met ze all opgeschoond op het strand van Noordwijk.

We inspireren nog steeds graag onze klanten, zakenrelaties, vrienden en familie om zichzelf te blijven uitdagen om hun eigen plastic voetafdruk te verkleinen. Doe volgend jaar 2022 mee traf onze schoonmaakacties op The Weltreinigungstag. Voor Tipps, Trucs of Workshops voor uw bedrijf kunt u ons mailen op info@bluemarche.com.

 

 


* Mitwirkender in:

Die Ozean-Reinigung is een non-profitorganisatie die geavanceerde technologieën ontwikkelt om de oceanen van de werld van plastic te ontdoen. Door de oceaanstromingen in ons voordeel te gebruiken, wordt geschat dat onze passieve drijfsystemen in 5 Jahren tijd de helft van de Great Pacific Garbage Patch opruimen.

Nordseestiftung ist al 35 jaar de organisatie als het gaat om bescherming en duurzaam gebruik van de Noordzee. Ze richten zich op vier doelen: beschermde natuur, schone oceanen, duurzame visserij en milieuvriendelijke energie. Samen mit anderen Werken ze aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee.

World Cleanup Day is a van de grootste burgerbewegingen van onze tijd en verenigt 180 landen over de hele werld voor een schonere planet. Op die dag komen vrijwilligers en partners over de hele wereld samen om onze planet van afval te ontdoen. Bedrijven kunnen ook hun eigen opruimgroepen organiseren. Een epische 36-uur durende green golf van Schoonmaakacties vindt plaats over de hele wereld - beginntd in Nieuw-Zeeland und reist de wereld rund voordat hij eindigt in Hawaï.

 

 

das Ocean Cleanup Logostichting de noordzee organisationslogo