Het Plastikproblem

De plastic productie schoot in de jaren '50 omhoog, omdat het goedkoop en veelzijdig was. Kunststoffen werden als vervanging voor traditionellen Materialien gebrukt und werden de Basis voor nieuwe categorieën van materialen. Jüngste Analysen tonen aan dat de wereldwijde productie van kunststoffen steeg van naar chatting 2 miljoen to in 2016 naar 396 miljoen ton. 

Het plastic problem is inmiddels buiten all proporties gegroeid and verdwijnt not vanzelf. Omdat wir alle dagelijks bijdragen, is het problem uitgegroeid tot een werldwijde Krise. Er is meer plastic dan de werld aankan of wij kunnen recyclen. Ondanks dat de milieueffecten van plasticvervuiling duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen, gaat de productie van plastic op volle toeren door. Het wordt tijd dat alle verantwoordelijke partijen in actie komen en het problem samen oplossen. Ook jij en ik; de dagelijkse konsument, de overheid en de bedrijven die kunststoffenproduzenten von gebruiken.

Het gezondheidsprobleem van mens en dier.

Drijvende waterflessen zijn momenteel niet eens het grrootste problem, dat wordt namelijk gevormd Door de zogenaamde 'Mikroplastik' im Meer. Dit zijn hele kleine deeltjes plastic die in de oceaan ronddrijven.Deze deeltjes wurde opgegeten door vissen en uiteindelijk door mensen. Dit betekent dat we onszelf en onze geliefden praktisch vergiftigen.  Een Amerikaans onderzoek meldde dat meer dan 92% van de mensen die ze testten Detecteerbare niveaus van plasticchemicaliën in hun lichaam hadden (inclusief baby's!) generationen und andere soorten.

Kunststoff-Rietjes, zeg NEE!

Plastik rietjes worden niet gerecycled, zelfs niet als je ze in de recyclebak gooit. Het ist te vervuild. Het ist te klein. Het is te licht van gewicht. Een studie die eerder dit jaar werd gepubliceerd, schat dat maar liefst 8.3 Miljard plastic rietjes de stranden van de werld vervuilen. Er wordt ook geschat dat alleen al in de Verenigde Staten 40 miljard plastic gebruiksvoorwerpen per jaar worden verspild. Als je dit bij elkaar optelt zal er im Jahr 2050 meer plastic in de oceaan zijn dan vis.

Laten wir eerlijk zijn, wir hebben echt geen plastic rietjes nodig. Wir weten dat het moeite kost om een ​​​​(negatieve) gewoonte te doorbreken, maar laten we het proberen. Beginnen Sie mit NEE te zeggen tegen plastic. Lees meer über onze bijdrage hier.  Elke kleine stap letzt grote resultaten op!!